'Net' ADO wil Vd Brom 'gepast' afscheid geven

5 augustus 2011, 08:55

John van den Brom maakte deze zomer geen vrienden bij ADO Den Haag door achter de rug van de club om te onderhandelen met Vitesse. Uitgerekend in het Kyocera Stadion maakt de coach zondag zijn debuut voor de Arnhemse club. Hoewel zijn afscheid bij ADO dus niet bepaald vlekkeloos verliep, wil de Haagse club hem voor de wedstrijd in het zonnetje zetten als dank voor zijn verdiensten voor de club.

"De manier waarop John is vertrokken verdient niet de schoonheidsprijs, maar we willen hem wel op gepaste wijze bedanken voor het afgelopen seizoen", zegt algemeen directeur Mattijs Manders van ADO in De Telegraaf. "ADO is een nette, fatsoenlijke club. Voor mensen die zoveel betekend hebben voor de club, willen we we op een normale manier uit elkaar. Dus ook in het geval van John van den Brom. We hebben een draaiboekje klaar voor komende zondag. We gunnen hem het beste, maar hopen wel dat hij de drie punten op het veld van Den Haag achterlaat."

Met Van den Brom op de bank plaatste ADO zich vorig seizoen voor de voorronde van de Europa League. De coach was slechts één seizoen actief in de Hofstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen