Arsenal legt Costaricaans talent (19) vast

12 augustus 2011, 21:23   Bijgewerkt: 13 augustus 2011, 01:45

Arsenal heeft de race om het gewilde Costaricaanse talent Joel Campbell gewonnen. The Gunners melden vrijdag op de officiële website dat ze akkoord zijn met Deportivo Saprissa, met 29 titels de recordkampioen van Costa Rica, over een transfer van de 19-jarige aanvaller. De laatste formaliteiten worden spoedig afgewikkeld.

Campbell staat te boek als één van de grootste talenten van Latijns-Amerika. Hij kon kiezen uit verschillende Europese topclubs. Deze zomer was hij met zijn land actief op de Concacaf Gold Cup, Copa America en het WK onder 20. Op de Concacaf Gold Cup maakte de zesvoudig international tegen Cuba één van zijn twee interlandgoals. De andere volgde niet veel later, op de Copa America tegen Bolivia.

Arsenal-manager Arsène Wenger is verheugd over zijn nieuwste aanwinst. “Joel Campell heeft al laten zien dat hij een geweldig talent is. Ook op het internationale podium heeft hij goed gepresteerd, ondanks zijn jonge leeftijd. We kijken ernaar uit om straks met hem samen te werken, als hij speler van Arsenal is.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen