Van Leeuwen: "Barcelona-voetbal zonder Ferrer"

Koen Freriks
14 augustus 2011, 10:05

Albert Ferrer werd een half jaar geleden aangewezen als de man die van Vitesse het kleine Barcelona moest maken. De Spaanse trainer faalde hopeloos in die doelstelling, maar onder de nieuwe coach John van den Brom lijken de Arnhemmers wel de goede weg in te zijn geslagen. Zaterdag werd VVV Venlo met 4-0 verpletterd.

Technisch directeur Ted van Leeuwen, die vaak met wat cabareteske uitspraken op de proppen komt, zei er het volgende over. "We spelen Barcelona-voetbal zonder Ferrer. Het was attractief, tactisch heel goed en er is veel druk gezet. Volgens mij was het hartstikke leuk voor de mensen", aldus Van Leeuwen tegen Omroep Gelderland.

Volgens Van Leeuwen heeft Van den Brom in korte tijd de cultuur binnen de club veranderd. "Er heerst dankzij Van den Brom een geweldige sfeer in de kleedkamer. Dat zie je terug op het veld. Daardoor kunnen we presteren. Je moet alleen niet verwachten dat je dit over een lange tijd vasthoudt, want het zijn nog jonge jongens."

Aanwinst Anthony Annan, die overkomt van Schalke 04, zal volgens Van Leeuwen snel zijn papieren op orde hebben en kan daarna uitkomen voor Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen