Arnautovic flirt terug met Rutten en PSV

20 augustus 2011, 12:04

In de zoektocht van PSV naar een nieuwe spits vallen vele namen, waaronder ook die van Marko Arnautovic. In Oostenrijkse media doken onlangs uitlatingen van PSV-trainer Fred Rutten op, die stelde dat hij een hernieuwde samenwerking met de spits wel zou zien zitten. Dat is andersom ook zo, zegt Arnautovic nu in Sport Bild.

Arnautovic werkte bij FC Twente met Rutten en wijst een transfer naar PSV niet bij voorbaat af, zegt hij. "Rutten wil me graag hebben, daar ben ik van op de hoogte. Of het gaat lukken, is nog onduidelijk. Wat ik wel weet: PSV is een Europese topclub. Spelers als Ronaldo en Ruud van Nistelrooy zijn er begonnen. Er ligt nog geen concreet bod, maar we zien wel wat er in de komende weken gaat gebeuren."

Na zijn vertrek bij FC Twente mislukte Arnautovic bij Inter en Werder Bremen. Ook misdroeg hij zich meerdere keren bij de nationale ploeg van Oostenrijk. Zijn contract bij Werder loopt door tot de zomer van 2014, maar door zijn wangedrag wil de Duitse club graag van hem af. Welk prijskaartje er om zijn nek hangt, is onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen