Geplaagd PSV overtuigt in Den Haag

21 augustus 2011, 18:20   Bijgewerkt: 21 augustus 2011, 18:50

Na drie magere vertoningen werd al gerept van een crisis bij PSV, maar die is voorlopig even bezworen. In de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag deed de ploeg van coach Fred Rutten een broodnodig portie vertrouwen op. Dankzij een uitstekende eerste helft werd de thuisploeg eenvoudig met 0-3 verslagen.

Er deugde weinig bij PSV, de afgelopen weken. Tegen AZ (1-3 verlies) was het spel soms wel aardig maar het resultaat slecht, tegen RKC Waalwijk (1-0 winst) was het andersom en afgelopen donderdag tegen SV Ried (0-0) was eigenlijk alles slecht, zowel het spel als het resultaat. PSV voetbalde niet goed, het communiceerde slecht en dreigde al vroeg in het seizoen in een sportieve crisis terecht te komen.

Maar zie daar: na negentig minuten voetballen in Den Haag zijn de meeste zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen. De overtuigende winst in het Forepark was precies wat de club nodig had en biedt vertrouwen voor de Europese return tegen Ried.

Met de 0-3 op het scorebord vond PSV het na rust wel mooi geweest, met een vrij saaie tweede 45 minuten als gevolg. Goals vielen er, ondanks diverse kansen, niet meer. Dat zal Fred Rutten een zorg zijn. Zijn ploeg leeft weer en toont tekenen van herstel. Nu winnen van Ried en er is nog niets verloren in dit prille seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen