VVV Venlo laat Gentenaar en Musa niet gaan

25 augustus 2011, 08:54

In de zoektocht naar een nieuwe keeper ving Ajax deze zomer al bot bij NEC voor Jasper Cillessen en nu lijkt de Amsterdammers hetzelfde te gaan overkomen bij VVV Venlo voor Dennis Gentenaar. De 35-jarige keeper wil graag naar de ArenA, maar coach Glen de Boeck wil hem absoluut niet kwijt.

VVV ‘wil in principe’ niet meer onderhandelen met Ajax over Gentenaar, die tussen 2006 en 2008 ook al in de hoofdstad actief was. “Maar ik heb allang geleerd dat het woordje 'niet' in de voetbalwereld niet bestaat”, zegt VVV-preses Hai Berden in VI. “Als Ajax met een extreem bod komt, dan gaan we weer praten. Maar ik ga daar niet vanuit. Dennis heeft zondag weer laten zien hoe belangrijk hij voor VVV is. Buiten het feit dat hij een heel goede keeper is, is hij ook een bindmiddel in onze verdediging.”

Ook voor VVV-spits Ahmed Musa is trouwens belangstelling, maar de Limburgers laten de jonge Nigeriaan evenmin gaan. Berden: “Zeker na de wedstrijd tegen Ajax (waarin hij twee doelpunten maakte, red) en zijn goede spel op het jeugd WK is er massale interesse uit het buitenland voor hem. Uit onder meer Engeland, Duitsland en Oost-Europa. Maar wij willen Musa in elk geval houden tot de winterstop en het liefst de rest van dit seizoen. In die tijd zal hij zich alleen maar verder ontwikkelen.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen