Bovenberg waarschijnlijk laatste aankoop Utrecht

25 augustus 2011, 14:20

Een welkome versterking. Zo noemt Foeke Booy, de technisch directeur van FC Utrecht, Daan Bovenberg. De 22-jarige verdediger verbond zich eerder op de dag voor vier jaar aan de Domstedelingen. De Rotterdammer komt over van Excelsior.

”We hadden hem al een tijd in het vizier”, zegt de ‘zeer contente’ Booy op de website van FC Utrecht. “Hij is een welkome versterking in onze achterhoede.” Donderdag wordt Bovenberg gepresenteerd. Vrijdag meldt hij zich voor het eerst op de training.

Afgaande op een persbericht op de website van FC Utrecht is de club nu klaar op de transfermarkt. Voorzitter Jan Willem van Dop, die op 1 september aftreedt, meldt namelijk dat dit zijn laatste transfer als Utrecht-preses is. “En het doet me deugd, dat deze laatste deal een speler betreft van het kaliber Bovenberg, die bovendien ook nog eens een geboren Utrechter is”, aldus Van Dop. “Zeker op deze laatste transferperiode kijk ik met voldoening terug. We hebben de afgelopen tijd niet minder dan acht spelers aangetrokken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen