AS Roma vindt in Osvaldo nieuwe versterking

Koen Freriks
25 augustus 2011, 18:10   Bijgewerkt: 25 augustus 2011, 18:15

De selectie van AS Roma is opnieuw voorzien van een kwaliteitsinjectie. De club van doelman Maarten Stekelenburg heeft Osvaldo voor vijftien miljoen euro overgenomen van Espanyol.

De 25-jarige spits werd deze zomer ook begeerd door Atletico Madrid, maar die club koos uiteindelijk voor Falcao. Roma liet vervolgens het oog vallen op Osvaldo, die graag een stap hogerop wilde maken. De Italiaanse Argentijn, nog geen international, maakte het afgelopen half jaar indruk bij Espanyol door in 44 wedstrijden twintig keer te scoren.

De renovatie van AS Roma krijgt steeds meer vorm. De club van trainer Luis Enrique, overgekomen van Barcelona B, haalde naast Stekelenburg (Ajax) eerder ook al Gabriel Heinze (Olympique Marseille), José Ángel (Sporting Gijón), Erik Lamela (River Plate) en Bojan Krkic (Barcelona).

Als het aan de ambitieuze Romeinen ligt, zal ook Fernando Gago van Real Madrid aan dat rijtje worden toegevoegd. De Argentijnse middenvelder komt in Madrid nauwelijks aan spelen toe en mag daarom vertrekken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen