Soap rond transfer Ogunjimi gaat verder

7 september 2011, 09:08

Gaat hij naar Real Mallorca of niet? Een week na het sluiten van de transfermarkt is de toekomst van Marvin Ogunjimi nog altijd onzeker. Hij bereikte een akkoord met Real Mallorca, maar de fax met alle handtekeningen kwam zeven minuten na het verstrijken van de transferdeadline binnen bij de wereldvoetbalbond FIFA. Inmiddels rekent zijn 'oude' club RC Genk niet meer op een transfer, Ogunjimi zelf wel.

Ogunjimi moet zich vandaag melden op het trainingsveld van Genk, maar heeft daar weinig zin in. Hij hoopt nog altijd op clementie van de FIFA, zodat hij alsnog naar Mallorca kan. "In mijn hoofd ben ik bij Mallorca", zegt de aanvaller in Het Nieuwsblad. Hij gaat er vanuit dat Genk hem komend weekend niet opstelt. "Genk zou ook een risico nemen door mij op te stellen. Het zou al zijn punten kunnen verliezen. Volgens mij is de transfer perfect in orde. Ik zou woensdag al naar Spanje vliegen, maar dat is uitgesteld. Hopelijk is er snel duidelijkheid", aldus de voormalig RKC'er.

Voorzitter Herbert Houben van Racing Genk is minder overtuigd van het vertrek van Ogunjimi. "Wij verwachten Marvin woensdag gewoon op training", stelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen