Real Madrid straft puntenverlies Barcelona af

10 september 2011, 21:56

Real Madrid heeft goed geprofiteerd van het puntenverlies dat landskampioen FC Barcelona eerder op de dag leed tegen Real Sociedad (2-2). De Koninklijke was in eigen huis met 4-2 te sterk voor streekgenoot Getafe CF.

Even leek het erop dat Real Madrid ook averij zou oplopen. Bij rust waren de bordjes door doelpunten van Karim Benzema en Miku nog keurig in evenwicht (1-1). Maar in het tweede bedrijf kwam het alsnog goed voor de hoofdstedelingen.

Cristiano Ronaldo maakte na een uur uit een strafschop de 2-1 voor Real. Even daarvoor was er al een Madrileens doelpunt (terecht) afgekeurd wegens buitenspel. Benzema schoot na 69 minuten, op aangeven van Ronaldo, de 3-1 op het scorebord. Vijf minuten later bracht Miku met zijn tweede goal van de avond de spanning terug, maar vlak voor tijd vergrootte Gonzalo Higuain de marge weer tot twee.

Door de overwinning is Real Madrid na twee duels de koploper in Spanje, met zes punten. Vorige week haalde het al uit bij Real Zaragoza (0-6). Barcelona deelt de tweede plaats met Real Sociedad en Sevilla. Het trio clubs heeft vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen