FC Barcelona
0 – 1
Real Madrid
Ajax
1 – 0
PSV

Adriaanse: "Lijkt alsof wij beter voetbal spelen"

14 september 2011 – Nacer Chadli is de enige afwezige bij FC Twente, donderdag in de uitwedstrijd tegen Fulham in de groepsfase van de Europa League. De andere spelers zijn fit, al geldt dat niet voor coach Co Adriaanse. Hij kampt met een griepje.

“Maar ik ben fit genoeg om mee te gaan naar Engeland”, sprak Adriaanse woensdag op de persconferentie tegen TC Tubantia. “Het is wel vervelend dat ik door de griep de afgelopen dagen afwezig was. En er in de nasleep van de nederlaag tegen Roda JC niet bij kon zijn. Maar we hebben een goed beeld van Fulham gekregen, en een idee hoe we het beste tegen ze kunnen spelen.”

Zelf zag Adriaanse Fulham zondag aan het werk tegen Blackburn Rovers (1-1). “Ik zat in een skybox, maar het leek meer op een brievenbus met ingebouwde bar”, lachte de coach. “Het lijkt alsof wij in Nederland beter voetbal spelen, maar als je dan ziet dat onze beste speler (Bryan Ruiz, red.) door hen wordt weggekocht en in de rust wordt gewisseld omdat hij het tempo niet aankan... Dan weet je dat je het niet kunt vergelijken met elkaar.”

Fulham en FC Twente trappen donderdag om 21.05 uur af op Craven Cottage. In de ochtend trainen de Tukkers nog één keer ‘om de spieren soepel te houden’.

Eredivisie

gerelateerd