Wisgerhof verwacht lastige avond in Londen

15 september 2011, 09:34   Bijgewerkt: 15 september 2011, 09:40

FC Twente treedt donderdagavond in het eerste duel van de groepsfase van de Europa League aan tegen Fulham. Twente-verdediger Peter Wisgerhof denkt dat de Tukkers een zware avond tegemoet kunnen zien in Londen."Het zal wel een hele lastige wedstrijd worden", laat hij weten aan Voetbal International.

"Zij kopen bij ons de spelers weg, dus dat zegt genoeg over de club Fulham", gaat de verdediger verder. "Maar wij hebben vorig jaar bewezen hele goede wedstrijden in Europa te kunnen spelen. We hebben geen makkelijke poule met Odense BK en Wisla Kraków, maar ik denk wel dat we die door kunnen komen."

Dat de eredivisieclub sterspeler Bryan Ruiz vlak voor het sluiten van de transfermarkt aan note bene de tegenstander van vanavond verloor, beschouwt Wisgerhof niet als onoverkomelijk. "Bryan was de laatste twee jaar zeer bepalend. We hebben in vergelijking met vorig seizoen toch een aantal bepalende spelers verloren en de vervangers moeten nog bewijzen dat ze hetzelfde niveau kunnen halen. Maar ik ben er niet bang voor, ze hebben zeker voldoende kwaliteit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen