Jol maakt duidelijk: "Heb niks tegen Co"

15 september 2011, 15:09   Bijgewerkt: 15 september 2011, 15:14

Donderdagavond staat met het Europa League-duel tussen Fulham en FC Twente een confrontatie tussen Martin Jol en Co Adriaanse op het programma. Beide trainers zouden niet zo goed met elkaar door één deur kunnen, maar daar is volgens Jol niets van waar.

"We zijn volstrekt andere types, als mens en trainer. Maar ik heb niets tegen Co. Ik heb hem leren waarderen als een vakman", geeft Jol in het Algemeen Dagblad aan hoe hij over de coach van de Tukkers denkt.

In de tijd dat Jol nog aan het roer stond als trainer bij Ajax, had Adriaanse het nodige aan te merken op de kleding waarin de oefenmeester plaatsnam op de bank van de Amsterdammers. Jol verscheen vaak met een pet en een trainingspak in de dug-out. 'Ajax-onwaardig', zo oordeelde Adriaanse destijds.

Toch is de trainer van de Engelse club niet verbolgen over de opmerking van zijn collega, maar uitkijken naar het weerzien met Adriaanse doet hij evenmin. "Hooguit is het leuk dat ik een Nederlandse trainer tegenkom. Maar dat gebeurt later in de groepsfase ook tegen Wisla Kraków, met Robert Maaskant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen