Rapid wint bij Hapoel, Tottenham morst

15 september 2011, 20:57   Bijgewerkt: 15 september 2011, 23:21

PSV deelt de koppositie in groep C na de eerste speeldag in de Europa League met Rapid Boekarest. De Eindhovenaren wonnen donderdag thuis met 1-0 van Legia Warschau. De Roemenen zegevierden met dezelfde cijfers bij Hapoel Tel Aviv.

Nicolae Ovidiu Herea schoot Rapid tien minuten na rust naar de winst. In de slotfase ontspoorde het duel in Israël, en kregen Avihai Yadin (Hapoel) en Romeo Surdu (Rapid) een directe rode kaart. PSV gaat over twee weken, op speeldag twee, op bezoek bij Rapid, terwijl Legia Hapoel ontvangt.

Tottenham Hotspur begon in groep A direct met puntenverlies. De Engelsen, die met een B-elftal kwamen opdraven, kwamen in Griekenland niet verder dan 0-0 bij PAOK Saloniki. Even dreigde een tegengoal voor The Spurs, maar Lino miste na een half uur een strafschop. Bij Tottenham was Rafael van der Vaart niet van de partij. De Londenaren hebben de Nederlandse middenvelder niet ingeschreven voor Europees voetbal. Ze gingen ervan uit dat de Oranje-international voorlopig geblesseerd was, maar inmiddels is hij bijna hersteld. In Ierland was Rubin Kazan met 3-0 de baas over Shamrock Rovers.

Ook in groep B eindigde een wedstrijd in 0-0. Dat was in Duitsland het geval bij Hannover 96- Standard Luik. De andere ontmoeting in deze poule leverde wel een doelpunt op, al viel deze wel uit een penalty. Morten Nordstrand (ex-FC Groningen) schoot FC Kopenhagen vanaf elf meter naar een 1-0 zege op Vorskla Poltava (Oek).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen