Elia zorgt voor ophef met tweet over Lucio

Koen Freriks
19 september 2011, 18:24

Eljero Elia zit nog maar een paar weken in Italië, maar gunt de kranten al voer voor de sportpagina's. De vleugelspeler van Juventus zette op Twitter dat hij Lucio haatte, omdat die Maarten Stekelenburg had geblesseerd. De tweet is vanwege de commotie verwijderd door Elia.

“i hate lucio #inter he kick #stekelenburg in the face he have to get a red card :@ i am really angry", reageerde Elia in enigszins gebrekkig Engels tijdens het kijken van de wedstrijd Inter-AS Roma op zijn Twitter-account.

Lucio raakte Stekelenburg weliswaar hard tegen het hoofd, maar bewust was het niet. De gelouterde Braziliaanse mandekker gaat nuchter om met de uitspraak van Elia. "Ach, zoiets is normaal omdat hij een speler van Juventus is. Ik zou zoiets echter nooit zeggen, omdat ik niemand haat", zegt hij tegen tv-zender Mediaset.

"Zoals ik al eerder heb gezegd, was het een vervelend ongeluk. Elia stond niet op het veld en dus kon hij er ook niet over oordelen. Wat hij zei, is daarom  dom. Maar goed, het enige wat ik belangrijk vind is dat Stekelenburg ongedeerd is", besluit Lucio.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen