Topper duurt Bursaspor drie minuten te lang

22 september 2011, 20:55   Bijgewerkt: 22 september 2011, 21:04

Bursaspor heeft zich in de slotfase van het thuisduel met Besiktas de kaas van het brood laten eten. De Turkse kampioen van 2010 was donderdag op weg naar een zege op de zwart-witten, maar stond na afloop toch met lege handen: 1-2.

Ibrahim Tetteh Bangura zette Bursaspor al na zes minuten op het juiste spoor. Na een klein half uur kreeg de doelpuntenmaker rood, maar met een man minder leken de Groene Krokodillen stand te houden. In de laatste drie minuten, toen het door de tweede gele kaart van Ricardo Quaresma weer tien tegen tien was, gaven ze het echter helemaal weg. Door goals van Tomas Sivok en Filip Holosko won Besiktas.

Bursaspor en Besiktas hebben door dit resultaat beide na drie duels zes punten, waarmee ze gedeeld vierde staan. Ook Antalyaspor en promovendus Mersin hebben zes uit drie. De achterstand op de drie lijstaanvoerders Eskisehirspor, Fenerbahçe en Istanbulspor bedraagt één punt.

Onderin pakte Sivasspor zijn eerste punten van het seizoen. Het eveneens nog puntloze Ankaragücü werd met 1-2 verslagen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen