Elshot maakt tegenwoordig naam in de mode

23 september 2011, 08:00

Je hebt spelers die zich na hun loopbaan helemaal terugtrekken uit het profvoetbal. Daar is Kurt Elshot een goed voorbeeld van. De verdediger kreeg halverwege 2010 geen nieuw contract aangeboden bij NAC Breda en gooide het daarna over een andere boeg. Tegenwoordig is de geboren Surinamer kledingontwerper.

Kort na het beëindigen van zijn carrière startte Elshot zijn eigen kledinglijn Vinur. “Het is heerlijk dat ik na mijn voetballoopbaan iets heb gevonden waar ik totaal mijn creativiteit in kwijt kan", aldus Elshot op de website van Sport-Promotion. “Vinur is in meerdere winkels in binnen- en buitenland te vinden en ik merk dat de mensen er erg enthousiast op reageren. Ik hoop het zo steeds verder uit te bouwen."

Elshot (34) maakt bovendien ook kleding op maat. “Ik heb sinds kort een aantal opdrachten binnengekregen om bepaalde kledingstukken te ontwerpen en te maken. Ik zie het ontwerpen van kleding echt als kunst. Alles heeft zijn eigen stijl."

In zijn vrije tijd trapt Elshot nog wel regelmatig een balletje. “Ik speel momenteel bij hoofdklasser SV Huizen. Ik heb na NAC even niks gedaan en daarom is het toch wel heerlijk om weer op het veld te staan. Huizen heeft een jonge gretige groep met spelers. Ik hoop ook daar mijn steentje aan bij te dragen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen