De Boeck over Meeuwis: "Storm in glas water"

4 oktober 2011, 16:36

Marcel Meeuwis zorgde na de wedstrijd tegen AZ voor onrust bij VVV Venlo door in diverse media zijn vraagtekens te zetten achter de defensieve tactiek van zijn elftal. Dat hij zelf al na een uur gewisseld werd, zat hem ook niet lekker. Volgens coach Glen de Boeck is er echter weinig aan de hand. Hij heeft al met Meeuwis gepraat.

"Marcel beseft nu dat de nederlaag niks met tactiek te maken had. In principe speelden we hetzelfde als tegen Ajax en PSV. Hij heeft zijn excuses aangeboden en erkend dat het niet slim was om in te gaan op vragen van journalisten", zegt De Boeck tegen De Limburger. VVV Venlo verloor zondag thuis met 0-3 van koploper AZ.

Volgens De Boeck is van eventuele onrust geen sprake. "In diverse media werden de wissel van Marcel en zijn commentaar opgeblazen. Maar het is een storm in een glas water. We hoefden geen plooien glad te strijken, omdat er geen plooien zijn. Ik heb met Marcel individueel gepraat en daarna met de groep. De kous is daarmee af. We gaan een belangrijke fase in en het is belangrijk dat daarin alle neuzen dezelfde kant opwijzen. Als er irritaties zijn, worden die in de groep uitgesproken", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen