Swerts over herstel: "Niet overhaasten"

11 oktober 2011, 12:07

Vijf maanden na zijn achillespeesoperatie is Gill Swerts weer terug op het trainingsveld. De verdediger van Feyenoord werkte maandag wat korte oefeningen af. Hij is tevreden over zijn herstel, zegt hij op de website van Sport Promotion.

"Het zal misschien een paar dagen schelen, maar de weg terug verloopt binnen het gestelde schema", zegt hij. "Een voorspelling over wanneer ik honderd procent fit zal zijn doe ik niet. Ik zal niets overhaasten. Maar ook niet vertragen als het aan mij ligt."

Swerts werkte het eerste deel van zijn revalidatieproces in België af. "Direct na mijn operatie heb ik geprobeerd de knop om te draaien en me op het herstel te richten. Niet makkelijk, maar je hebt geen andere keuze. Ik heb de afgelopen maanden prima in België kunnen werken, in alle rust ook. Dat beviel uitstekend. Nu is de tijd rijp om terug te keren naar Rotterdam, waar ik de rest van mijn revalidatie zal voltooien."

Swerts staat sinds januari 2011 onder contract bij Feyenoord. Door diverse blessures en een schorsing speelde hij sindsdien slechts tien officiële duels voor de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen