Rob Baan technisch directeur in India

11 oktober 2011, 16:42

Rob Baan wordt technisch directeur van de voetbalbond van India. Dat is bekend gemaakt in het stadion van PSV. De club gaat ook een samenwerkingsverband aan met de bond. Ook hoofdsponsor Philips is bij het project betrokken.

Baan zal in eerste instantie een Voetbal Masterplan opstellen in India, zoals hij ook in Australië gedaan heeft. Hij heeft zin in zijn nieuwe job. "Geweldig dat ik mijn jarenlange ervaring in de voetbalwereld nu kan overbrengen naar India."

Baan ziet voldoende uitdagingen. "Recent onderzoek toont aan dat voetbal in dat land één van de sporten is met het grootste groeipotentieel. Met zijn reusachtige bevolking van 1,2 miljard mensen en rijke historie en cultuur is India een slapende reus. De komende twee jaar ga ik met ondersteuning van PSV en de Indiase Voetbalbond aan de slag om het Indiase voetbal naar een hoger plan te tillen", zegt hij op PSV.nl.

"Het is mijn taak om de juiste voorwaarden te scheppen, geënt op de Nederlandse school maar met een duidelijke Indiase signatuur. Ik ben er klaar voor om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen", besluit de voormalig trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen