Strootman houdt De Jong weer op de bank

11 oktober 2011, 19:27   Bijgewerkt: 11 oktober 2011, 19:48

Het Nederlands elftal gaat dinsdagavond om 20.15 uur tegen Zweden op zoek naar de tiende zege in de EK-kwalificatiereeks. Bondscoach Bert van Marwijk heeft een basisplaats ingeruimd voor Kevin Strootman. De middenvelder van PSV krijgt net als vrijdag tegen Moldavië (1-0) de voorkeur boven Nigel de Jong.

Voor Oranje staat er in het uitverkochte Rasundastadion niets meer op het spel. De mannen van Van Marwijk zijn na negen overwinningen op rij al zeker van de winst in Groep E. Voor Zweden zijn de belangen wel groot. Indien de Scandinaviers weten te winnen vanavond, plaatsen ze zich als beste nummer twee rechtstreeks voor het EK 2012.

Georginio Wijnaldum, Jeremain Lens en Ron Vlaar zullen niet in actie komen tegen Zweden. Het drietal is door Van Marwijk buiten de selectie gelaten en zal op de tribune plaatsnemen. Bij Zweden verschijnen de PSV'ers Andreas Isaksson en Ola Toivonen aan de aftrap. Ook Rasmus Elm (AZ), Johan Elmander (ex-Feyenoord) en Daniel Majstorovic (ex-FC Twente) maken deel uit van de Zweedse basisopstelling.

Opstelling Nederland: Vorm, Van der Wiel, Bruma, Mathijsen, Pieters, Van Bommel, Strootman, Van Persie, Van der Vaart, Kuijt, Huntelaar

Opstelling Zweden: Isaksson, Lustig, Mellberg, Majstorovic, Olsson, Elm, A. Svensson, Toivonen, Källström, S. Larsson, Elmander

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen