"Chelsea koopt en verhuurt Kalou"

6 mei 2006, 15:18

Volgens de Britse krant The Times staat Salomon Kalou vanaf volgend seizoen onder contract bij Chelsea. De Britse topclub zou de Ivoriaan vervolgens nog een seizoen verhuren aan Feyenoord, zodat hij in het bezit kan komen van zijn Nederlandse paspoort. Naar verluidt betaalt Chelsea ongeveer 4,4 miljoen euro voor de aanvaller.

Op dit moment kan Kalou in Engeland nog geen werkvergunning krijgen, omdat hij als speler van buiten de Europese Unie geen A-interlands achter zijn naam heeft staan. Chelsea wil de aanvaller hierdoor nog een seizoen verhuren aan Feyenoord. Komend seizoen zou hij dan in het bezit kunnen komen van zijn Nederlandse paspoort, waarmee het probleem van de werkvergunning uit de wereld zou zijn.

Het transfergerucht wordt gevoed door het oefenduel dat Chelsea en Feyenoord in augustus spelen. De Rotterdammers maakten zaterdag bekend dat de Engelse kampioen, in haar sterkste opstelling, naar De Kuip komt. Aangezien het geen liefdadigheidsduel betreft, lijkt de kans groot dat een eventuele transfer van Kalou hier mee te maken heeft.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen