Fernandez: "Tegen VVV willen we iets rechtzetten"

Ger
13 oktober 2011, 15:40

Dani Fernandez wil zich zondag met Feyenoord tegen VVV Venlo revancheren voor eigen publiek. De Rotterdamse club verloor de vorige thuiswedstrijd met grote cijfers van ADO Den Haag (0-3).

De verdediger stelt dat de spelersgroep van Feyenoord erop is gebrand om zondag een goed resultaat neer te zetten. "Na de wedstrijd tegen ADO waren we gefrustreerd omdat we slecht gespeeld hadden", zegt Fernandez op de website van Feyenoord. "Zondag tegen VVV willen we iets rechtzetten. Als iedereen gefocust is en doet wat hij moet doen, moeten we deze thuiswedstrijd winnen."

De Spanjaard speelde tegen ADO geen gelukkige wedstrijd. Hij lag in de eerste helft met een te korte terugspeelbal aan de basis van de eerste tegentreffer. "Ik ben blij met de wedstrijden die ik tot nu toe heb gespeeld, afgezien van het afgelopen duel met ADO Den Haag. Helaas heb ik toen een fout gemaakt. Zoiets kan gebeuren in het voetbal. Ik moet professioneel zijn en gewoon hard blijven werken."

"Het is wat dat betreft vooral belangrijk om wedstrijden te spelen", stelt Fernandez. "Ik kan niet zeggen hoe lang het gaat duren voor ik weer helemaal terug ben, maar ik werk elke dag keihard om mijn oude niveau weer te halen. Als ik in het veld sta geef ik ook altijd honderd procent. Fysiek voel ik me helemaal goed, dus ik kan elke dag voluit trainen."

"Ik hoop dat we als ploeg hebben geleerd van de afgelopen wedstrijd tegen ADO Den Haag. Laten we hopen dat die wedstrijd een incident was en dat zoiets niet nog een keer gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen