Cabral: "Trek me niets aan van gefluit"

17 oktober 2011, 09:23   Bijgewerkt: 17 oktober 2011, 09:29

Jerson Cabral lijkt door een deel van het Legioen te zijn aangewezen als zondebok voor de verloren wedstrijd van twee weken geleden tegen ADO Den Haag (0-3). Zondag tegen VVV Venlo werd hij zelfs regelmatig uitgefloten door zijn eigen aanhang.

Opmerkelijk, maar Cabral wil er niet te lang bij stilstaan. "Natuurlijk hoor je tijdens de wedstrijd wel het een en ander. Maar ik trek me er niks van aan. Als ik me zou bezighouden met mensen die fluiten, zou ik alleen maar mezelf uit de wedstrijd halen", reageert de vleugelaanvaller van Feyenoord op de website van NUsport.

Cabral denkt dat het in zijn spel opgesloten zit dat hij soms kritiek krijgt. "Als buitenspeler moet je soms risico nemen door voor de actie te gaan. Als het lukt, hoor je iedereen juichen. En als het mislukt, ja, dan gaan ze fluiten. Dat is natuurlijk niet altijd even leuk, maar eigenlijk doet het me niet zoveel", stelt de Feyenoorder.

Tegen VVV Venlo (4-0) mocht Cabral de volle negentig minuten blijven staan. "Wat ik van mijn eigen spel vond? Ik heb geprobeerd in dienst van het team te spelen. En af en toe probeerde ik mijn momenten uit te zoeken. Een paar keer met succes, een paar keer niet. Dat hoort erbij. Ik ben blij dat de trainer me tot het einde heeft laten staan. Dat is een goed teken. Geeft vertrouwen. Daar ben ik hem dankbaar voor."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen