"Het is geen uitgemaakte zaak dat Del Piero stopt"

18 oktober 2011, 20:42   Bijgewerkt: 18 oktober 2011, 20:50

Eerder op dinsdag bracht Juventus-voorzitter Andrea Agnelli naar buiten dat Alessandro Del Piero bezig is aan zijn laatste seizoen bij de Italiaanse club. De zaakwaarnemer van Del Piero, Claudio Pasqualin, laten weten dat dit niet automatisch inhoudt dat de 36-jarige aanvaller in 2012 zal stoppen met voetballen.

"President Andrea Agnelli heeft verteld dat hij niet langer speler van Juventus zal zijn, maar dat betekent niet dat hij stopt met voetballen. Misschien gaat hij wel in het buitenland spelen", liet Pasqualin weten Radio Mana Mana.

"Agnelli en Del Piero zijn vrienden, dus de president heeft het initiatief genomen om het nieuws bekend te maken. Daaruit kan ik afleiden dat ze dit hebben afgesproken", legt de zaakwaarnemer uit. "Alleen Alessandro weet waar zijn toekomst ligt."

"Na een buitenlandse uitdaging kan Del Piero terugkeren bij Juventus als directeur. Ik denk niet dat hij in Italië blijft spelen, al staan alle deuren open. Ik weet zeker dat hij de beste beslissing neemt voor zichzelf en zijn familie, dus ik gok eerder op Amerika dan Spanje", besluit Pasqualin.

Del Piero komt sinds 1993 uit voor Juve. Hij heeft de meeste wedstrijden (677) voor de club gespeeld en de meeste doelpunten (284) gemaakt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen