Barazite: "AZ leek ons te onderschatten"

21 oktober 2011, 07:00   Bijgewerkt: 20 oktober 2011, 23:41

Tachtig minuten lang leek Nacer Barazite met zijn Austria Wien te gaan stunten bij AZ. De Oostenrijkse ploeg nam een 0-2 voorsprong en had de winst voor het grijpen, maar door twee fortuinlijke goals kwam de thuisploeg terug tot 2-2. De Nederlandse spits van Austria baalt daar van, maar beseft wel dat 2-2 in Alkmaar niet slecht is.

"Vooraf hadden we voor een gelijkspel meteen getekend", zegt de 21-jarige spits van Jong Oranje tegen FCUpdate.nl. "Maar gezien het wedstrijdverloop is het natuurlijk jammer dat we niet gewonnen hebben. Ook na rust zijn we amper in de problemen geweest. Doodzonde dat AZ door twee gelukkige doelpunten alsnog op 2-2 komt."

Erg onder de indruk van AZ was Barazite donderdag niet. "We hadden vooraf al het gevoel dat ze ons misschien zouden onderschatten en volgens mij was dat ook zo. Met name voor rust waren wij gewoon de betere ploeg", zegt de Nederlander, die zelf een paar keer nadrukkelijk op zoek was naar een doelpunt. Dat bleef echter uit. "Jammer, ik had hier in Nederland graag gescoord. Ik heb hier toch nog iets recht te zetten. Maar ik had in ieder geval de assist op de 2-0, dat was ook belangrijk."

Zeker is dat Austria Wien door de remise in Alkmaar mee blijft doen in de groep. De Oostenrijkers staan derde, één punt achter AZ. Dat biedt perspectief, zeker omdat AZ nog naar Wenen komt. "Metalist Kharkiv heeft gewonnen, zij zullen de volgende ronde wel halen. Het gaat dus waarschijnlijk tussen ons en AZ. Als we thuis van AZ kunnen winnen, hebben we het in eigen hand. Dat moet de doelstelling zijn", vindt Barazite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen