Kromkamp botst met Go Ahead-trainer Gall

24 oktober 2011, 10:04

Jan Kromkamp was zondag de grote afwezige bij het duel tussen Sparta en Go Ahead Eagles. De oud-international kampte de afgelopen weken met een blessure, maar was daar voldoende van hersteld. Toch zat hij niet eens op de bank.

Dat kwam omdat hij zaterdag van trainer Joop Gall te horen gekregen had dat hij niet in de basis zou staan, zegt Kromkamp in Voetbal International. De rechtsback gaf daarop aan dat hij niet mee hoefde naar Rotterdam. De club wilde dat eigenlijk intern houden, maar na het verlies bij Sparta (4-1) kwam Gall er toch mee naar buiten.

Raar, vindt Kromkamp. "We zouden dit binnenskamers oplossen en dat kan nu niet meer", zegt hij. Kromkamp snapt niet dat Gall hem niet wilde opstellen. "Ik vond het vreemd dat ik niet zou spelen. De trainer wilde na de 4-1 overwinning op SC Cambuur het elftal laten staan, maar iedereen heeft dit seizoen kunnen zien dat het achterin niet goed staat. Toen hij in nota bene de aanwezigheid van de gehele staf ook nog eens aan me vroeg of ik vond dat ik dan zo goed had gespeeld toen knapte er iets."

De oud-PSV'er baalt van de situatie. "Ik ben terug naar Go Ahead Eagles gegaan om deze mooie club te helpen, maar dan moet het me wel mogelijk worden gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen