Gervinho looft 'fantastische' Van Persie

24 oktober 2011, 18:52

Robin van Persie bewees zondag maar weer eens zijn grote waarde voor Arsenal.  De spits, die als invaller bij een 1-1 stand binnen de lijnen kwam, velde met twee treffers eigenhandig het vonnis over Stoke City (3-1). Zijn ploeggenoot Gervinho vindt dan ook dat de Londenaren er alles aan moeten doen om Van Persie voor de club te behouden.

"Hij is een fantastische voetballer. We hebben onze beste spelers, voetballers zoals Robin, altijd nodig. Hij moet bij Arsenal blijven. Het zou me ongelooflijk blij stemmen wanneer hij bij Arsenal blijft. Ik ben hier nog maar net en wil graag nog vele jaren met Robin voetballen", laat Gervinho aan Football365 weten.

"Het is een zaak tussen Robin, de trainer en de directie. Elke speler houdt rekening met zijn carrière. In de kleedkamer praten we niet over onszelf, maar over het team. Psychologisch is het een voordeel om Robin in je team te hebben. Hij is ervaren en wanneer hij speelt zet hij de tegenstander altijd onder druk. Dat helpt ons", aldus de Ivoriaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen