Kromkamp terug in selectie na berisping

24 oktober 2011, 20:01

Jan Kromkamp is weer in genade aangenomen bij Go Ahead Eagles. De verdediger had een conflict met trainer Joop Gall rondom de wedstrijd met Sparta (4-1 verlies), maar de lucht werd maandag geklaard na een gesprek tussen Kromkamp, Gall en commissaris voetbalzaken Marc Overmars.

Kromkamp was zondag de grote afwezige bij het duel tegen de Rotterdammers. De oud-international kampte de afgelopen weken met een blessure, maar was daar voldoende van hersteld. Toen hij van Gall te horen kreeg had dat hij niet in de basis zou staan tegen Sparta, besloot de mandekker niet mee te reizen naar Rotterdam.

"Jan weigerde zondag tijdens het duel met Sparta plaats te nemen op de reservebank", laat Overmars op de website van de Jupiler League-club weten. "Trainer Gall was daarover verbolgen. Natuurlijk dienen spelers altijd beschikbaar te zijn, ook voor een rol als reserve. Jan heeft gezegd dat hij uit emotie heeft gehandeld en dat hij heeft ingezien dat je dan niet altijd de beste keuzes maakt."

Kromkamp, die per direct terugkeert in de selectie van de Eagles, komt er met een waarschuwing van af. "Wij hebben Jan een berisping gegeven en daarmee is de zaak wat ons betreft uit de wereld. Er is maar één belang en dat is het belang van Go Ahead Eagles. En deze conclusie delen we met zijn allen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen