Coach APOEL: "Motivatie is groot, druk niet"

1 november 2011, 10:34   Bijgewerkt: 1 november 2011, 10:43

APOEL Nicosia begon deze editie van de Champions League als één van de, op papier, zwakke broeders. In praktijk is daar niets van te merken. De ploeg uit Cyprus staat na drie wedstrijden zelfs aan kop in Groep G en heeft dus een unieke kans om als eerste Cypriotische ploeg ooit de achtste finale van het toernooi te bereiken.

APOEL staat na drie duels op vijf punten en als daar vanavond, thuis tegen FC Porto, drie aan toegevoegd kunnen worden, is de tweede ronde dichtbij. Toch stelt trainer Ivan Jovanovic dat de druk niet bij zijn ploeg ligt. "Dit wordt inderdaad een cruciale wedstrijd. Of de druk toeneemt? Welnee. Onze motivatie neemt iedere wedstrijd toe, de druk niet. De druk ligt niet bij ons", aldus de trainer op de website van de UEFA.

Jovanovic verwacht een mooie pot voetbal tegen FC Porto. "Beide teams zullen spelen om te winnen. FC Porto is een aanvallende ploeg en ik verwacht niet dat ze hun tactiek hier zullen aanpassen. Wij zullen minstens zo goed moeten spelen als twee weken geleden in Portugal om een goed resultaat te kunnen behalen."

Twee weken geleden speelde APOEL in Portugal met 1-1 gelijk tegen Porto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen