Vennegoor of Hesselink verbindt zich aan PSV

Ger
3 november 2011, 19:35   Bijgewerkt: 3 november 2011, 19:40

Jan Vennegoor of Hesselink maakt dit seizoen definitief af bij PSV. De 32-jarige transfervrije aanvaller heeft donderdag zijn krabbel gezet onder een contract tot de zomer van 2012. Hij mag zondag al zijn opwachting maken in de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo.

Vennegoor of Hesselink, die eerder van 2001 tot 2006 actief was bij PSV, trainde al enige tijd mee met de selectie van Fred Rutten. "Ik ben heel blij dat we tot elkaar zijn gekomen. Dat gaf me een heel goed gevoel, ik wil echt weer genieten van het voetbal", zegt negentienvoudig international op de website van PSV. Vennegoor of Hesselink won in het verleden met de Brabanders drie landstitels en de KNVB Beker.

"PSV heeft een leuke groep, met jonge jongens die heel leergierig zijn", aldus de routinier, die na zijn Eindhovense periode voor Celtic, Hull City en Rapid Wien speelde. "Er zit ook veel potentie in dit team. Ik ben blij en wil mijn bijdrage leveren aan nieuwe sportieve successen van PSV. Het is ontzettend mooi om weer speler van PSV te zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen