De Guzman blijft kwakkelen met Villarreal

6 november 2011, 21:10   Bijgewerkt: 6 november 2011, 21:53

Het wil vooralsnog niet vlotten met Villarreal in het huidige seizoen. In de Champions League wist de Spaanse club nog geen enkel punt te behalen en ook in de Primera Division loopt het allesbehalve gesmeerd. Villarreal bleef zondagavond steken op 0-0 tegen Espanyol.

Voormalig Feyenoorder Jonathan de Guzman (foto), die een basisplek had bij Villarreal, kon zijn ploeg ook niet aan de zege helpen ondanks dat de Submarino amarillo in de slotfase met een man meer op het veld stonden na een rode kaart van Espanyol-verdediger Juan Forlín. Villarreal staat na de remise op een dertiende plaats in de Spaanse competitie. Espanyol is de nummer zeven.

Rayo Vallecano haalde uit tegen Real Sociedad. In eigen huis won Vallecano met 4-0 dankzij twee treffers van Michu, waardoor de ploeg stijgt naar de achtste plek. Sporting de Gijón dacht op bezoek bij Real Zaragoza de zege op zak te hebben, nadat David Barral eigenhandig een 0-1-achterstand had omgebogen in een 2-1-voorsprong. Helder Postiga redde in de laatste minuut van de wedstrijde echter nog een punt voor de thuisploeg.

Promovendus Granada CF snoepte een puntje af van medelaagvlieger Racing Santander: 0-0. Later op zondag worden nog de duels Athletic de Bilbao-FC Barcelona en Getafe CF-Atletico Madrid gespeeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen