Oud-Zwollenaar Ars oogst applaus in Sofia

7 november 2011, 17:33   Bijgewerkt: 7 november 2011, 17:46

Sjoerd Ars deed zondag van zich spreken in de Bulgaarse competitie. De oud-speler van FC Zwolle hielp Levski Sofia met twee treffers aan een 3-2 zege op Lokomotiv Plovdiv. Ars sloeg binnen twee minuten twee keer toe.

De spits werd bij een 2-1-achterstand ingebracht. "Toen kopte ik al snel een voorzet van Ivan Cvetkov diagonaal binnen', laat Ars aan Voetbal International weten. "En niet veel later tikte ik met rechts een bal onder de keeper door en stonden we met 3-2 voor."

De aanvaller maakte met zijn invalbeurt indruk op de nieuwe coach van Levski, Nikolay Kostov, die maandag voor het eerst voor de groep stond. "Hij zei dat ik geweldig ingevallen was en dat door mij de wedstrijd gekanteld was. Wel lekker, maak je meteen een goede indruk..."

De Bulgaarse topclub staat na twaalf speelronden op een teleurstellende vijfde plaats in de hoogste divisie, met zeven punten achterstand op koploper Ludogorets Razgrad. Toch gokt Levski nog op het landskampioenschap "Dat blijft zeker het doel. We spelen de komende weken wedstrijden tegen een aantal op papier mindere ploegen, terwijl de concurrentie elkaar nog krijgt. Met een beetje geluk staan we er rond de winterstop weer mooi tussen", aldus Ars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen