Schenkeveld: "Pas na winterstop wedstrijdfit"

Ger
23 november 2011, 13:05

Bart Schenkeveld maakte dinsdagavond zijn eerste minuten van het seizoen als invaller bij Jong Feyenoord tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De verdediger, die verlost is van een zware knieblessure, richt zich op 2012.

"Ik voel me fit, maar nu moet ik weer volledig wedstrijdfit worden. Dat bekijk ik van dag tot dag, omdat ik weet dat het geen zin heeft om een datum te prikken waarop ik weer helemaal terug wil zijn. Dat hebben mijn eerdere blessures wel bewezen", zegt Schenkeveld op de website van Feyenoord. "Ik wil heel graag weer volledige wedstrijden spelen, maar ik wil voorkomen dat ik weer een terugslag krijg op het moment dat ik denk dat ik terug ben."

Trainer Ronald Koeman zou Schenkeveld echter goed kunnen gebruiken door de blessure van Stefan de Vrij. "Ik wil niks forceren. Natuurlijk is het jammer voor de ploeg dat Stefan geblesseerd is, maar dat betekent niet dat ik nu opeens eerder terug zal keren. Ik denk dat ik pas na de winterstop weer echt helemaal wedstrijdfit ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen