FC Utrecht met gehavend elftal naar Alkmaar

24 november 2011, 15:31

FC Utrecht moet het vrijdag tegen AZ stellen zonder een handvol vaste basisspelers. Naast de geschorste Nana Asare ontbreken wegens blessures Alje Schut, Alexander Gerndt, Jacob Mulenga en doelman Junior Fernandez. Bovendien is Jacob Lensky volgens trainer Jan Wouters nog niet klaar voor een rentree in de hoofdmacht.

Lensky speelde deze week een uur mee met de beloften, maar komt volgens Wouters nog wat tekort. "Jacob is er vanwege zijn alcoholprobleem lang uitgeweest en het gaat nu goed met hem, maar we bekijken het van week tot week. Ik vind ook, dat hij zijn plek in de selectie eerst weer moet veroveren en daarbij steunen we hem uiteraard volop", zegt de trainer op de officiële website van de club uit de Domstad.

Doelman Fernandez heeft nog altijd last van zijn knie. Wouters: "Hij was aan het herstellen, maar kreeg vorige week een terugslag. Het is onduidelijk hoe lang zijn blessure nog gaat duren, maar ook zijn situatie bekijken we van week tot week."

Door de personele problemen zit jeugdspeler Kai Heerings bij de selectie voor de wedstrijd in Alkmaar. Wouters verwacht een zwaar avondje voor zijn club, maar wil van eigen kracht uitgaan. "Natuurlijk wordt het geen gemakkelijke wedstrijd voor ons, maar we gaan zeker niet voor de pot hangen en we gaan proberen te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen