Burnet: "Zit niet met mijn hoofd bij Oranje"

Ger
26 november 2011, 10:32

Lorenzo Burnet maakt dit seizoen een prima indruk bij FC Groningen en beleefde onlangs zijn debuut bij Jong Oranje. De linksback wordt door de buitenwacht zelfs al in verband gebracht met het grote Oranje. 

"Ik heb dat vaker gehoord. Maar ik hou mezelf daar niet mee bezig", zegt Burnet tegen VI. "Ik richt me alleen op mijn spel bij mijn club. Ik zit met mijn hoofd ook niet bij Oranje. Als er ooit die uitnodiging komt dan is dat mooi meegenomen en is er een droom uitgekomen. Ik had een ander plan. Ik had verwacht tot de winterstop te vechten voor een basisplaats. Het is een paar stappen sneller gegaan."

Bij FC Groningen vormt de voormalig jeugdspeler van Ajax op de linkerflank een koppel met de eveneens veelgeprezen Dusan Tadic. "Het voelt goed. Hij wil graag de bal van mij. Er is wel een klik, lijkt me", aldus Burnet. "We begrijpen elkaar en zijn ook veel met elkaar bezig. Op de training zoeken we elkaar ook op en praten veel."

"Ik heb er geen probleem mee het vuile werk voor hem te doen. Een hekel aan meeverdedigen, dat is een zwakte bij alle aanvallers. Maar hij is niet zo'n type dat denkt: Ach, die Lorenzo lost het wel op. Hij helpt me ook."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen