Cillessen: "Ik wil gewoon winnen in De Goffert"

Ger
26 november 2011, 12:15

Jasper Cillessen keert zondag terug bij zijn vorige werkgever NEC. De doelman zal in Nijmegen plaatsnemen op de reservebank van Ajax. Hij hoopt dat zijn nieuwe club met de volle winst aan de haal gaat.

"Terugkomen in De Goffert is speciaal, maar ik wil wel gewoon winnen", aldus Cillessen op de clubwebsite. Volgens de keeper is NEC er sinds vorig seizoen op achteruit gegaan. "Ze missen niet alleen Björn Vleminckx. Maar ook Niki Zimling, Bas Sibum en Lorenzo Davids. Allemaal aanjagers op het middenveld die ze vorig jaar wel hadden. Nu hebben ze meer voetballend vermogen, maar in wedstrijden tegen ons heb je vooral aanjagers nodig."

"Het wordt geen makkelijke wedstrijd, maar als het op voetballen aankomt hebben wij een beter elftal", stelt Cillessen, die nog altijd een goede band onderhoudt met de aanhang van NEC. "Ik ben blij met wat zij voor mij hebben gedaan. Supporters kunnen je maken en breken. Samen met trainer Wiljan Vloet hebben ze mij redelijk gemaakt, anders had ik nu niet bij Ajax gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen