Juventus troeft Lazio af in duel om koppositie

26 november 2011, 22:43   Bijgewerkt: 26 november 2011, 23:12

Juventus heeft de strijd met Lazio om de koppositie in de Serie A gewonnen. De Oude Dame was zaterdag met 1-0 de beste in Rome. Daarmee neemt het de leiding over van Udinese, dat vrijdag met 2-0 won van AS Roma. Juve, dat nog een duel tegoed heeft, staat op 25 punten, één meer dan Udinese. Lazio heeft er 22.

Juventus, waar geen plek was voor Eljero Elia in de wedstrijdselectie, had voor rust het betere van het spel en kwam dan ook verdiend op 0-1. Simone Pepe scoorde na dik een half uur op aangeven van Alessandro Matri. Na de pauze was het minder boeiend in de Italiaanse hoofdstad, maar Juventus hield de punten in de knip.

Napoli pakte op de valreep een punt in de uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo. De Champions League-deelnemer stond lang met 1-0 achter door toedoen van German Denis, maar goudhaantje Edison Cavani maakte in blessuretijd gelijk (1-1). Napoli blijft achtste in de Serie A. Het heeft zestien punten, evenveel als Atalanta. Die ploeg heeft eigenlijk 22 punten en zou dus gedeeld derde moeten staan, maar het kreeg voorafgaand aan het seizoen zes strafpunten opgelegd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen