Inter zonder Sneijder onderuit tegen Udinese

3 december 2011, 22:55   Bijgewerkt: 4 december 2011, 00:02

Het herstel van Internazionale in de Serie A heeft vertraging opgelopen. De Italiaanse grootmacht, die na een slechte seizoensstart de weg weer naar boven gevonden leek te hebben in de Italiaanse competitie, ging zaterdagavond in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Udinese.

De Chileen Mauricio Isla kroonde zichzelf in de 73e minuut tot matchwinner. Beide teams misten in de slotfase een strafschop en eindigden met tien man. Javier Zanetti (Inter) en Damiano Ferronetti (Udinese) kregen vlak voor tijd hun tweede gele kaart. Bij de thuisclub ontbrak Wesley Sneijder nog altijd door een blessure.

Napoli won in eigen huis met 4-2 van hekkensluiter Lecce en klom daardoor naar de vijfde plek in de Serie A. Edison Cavani was met twee treffers de grote man bij de Partenopei.

Udinese is na de zege gedeeld koploper met AC Milan, dat een iets beter doelsaldo heeft. Juventus kan zondag de koppositie heroveren door Cesena te verslaan. Inter, dat tot nog toe slechts veertien puntjes bijeensprokkelde, blijft steken op de vijftiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen