Huistra wil 'er bovenop' zitten bij Vitesse

9 december 2011, 16:03   Bijgewerkt: 9 december 2011, 16:08

FC Groningen-trainer Pieter Huistra weet hoe Vitesse, komende zondag de tegenstander van zijn elftal, het beste bestreden kan worden. Volgens hem moet je de Arnhemmers niet de ruimte geven om te voetballen, want dat kan de ploeg wel.

"Het is een groep met goede spelers, die in staat is tot grote uitslagen als je ze laat spelen", luidt zijn analyse van de Arnhemse ploeg. "Maar als je er bovenop zit dan heb je juist een kans. Ze hebben veel nieuwe, jonge spelers en als team zullen wij van de eerste tot de laatste minuut met elkaar moeten strijden voor de punten."

Huistra legt voor deze wedstrijd wat andere accenten in zijn elftal. "Met name in verdedigend opzicht hebben we de organisatie onder handen genomen. Negen tegengoals in twee duels strookt niet met wat wij nastreven. Met de juiste insteek moeten we het zondag uitvoeren", zegt hij op de website van FC Groningen.

Jonas Ivens is wegens een enkelblessure afwezig. Ook Kees Kwakman, Emil Johansson, Koen van de Laak, Thomas Enevoldsen en Suk Hyun-Jun ontbreken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen