Luciano: "Fantastisch om weer te keepen"

12 december 2011, 10:19

Hij heeft er vijftien wedstrijden op moeten wachten, maar Luciano da Silva is weer eerste keeper van FC Groningen. Tegen Vitesse kreeg de Braziliaan, voor het eerst dit seizoen, de voorkeur boven Brian van Loo. Hij hield prompt zijn doel schoon (0-0).

Luciano is dolgelukkig dat hij eindelijk weer eerste keeper is, zegt hij op de website van zijn club. "Het was fantastisch om weer te keepen, echt een geweldig gevoel. Het is moeilijk om nu te stoppen met lachen, zo goed voelt het. Jammer genoeg hebben we niet gewonnen. Maar ik heb het gevoel dat ik mijn werk goed heb gedaan."

De Braziliaan hoorde woensdag van trainer Pieter Huistra dat hij zou keepen. "De trainer vroeg mij of ik er klaar voor was. Ja, natuurlijk was ik dat. Ik heb de nacht voor de wedstrijd niet echt goed geslapen. Ik dacht al veel aan het duel want het blijft toch spannend, weer een eerste wedstrijd." De zenuwen speelden hem tijdens de wedstrijd geen parten, zegt hij. "De eerste bal tegenhouden, is het belangrijkste. Dan krijg je het gevoel dat je elke bal kan pakken. Voor een keeper is de nul houden het belangrijkste. Dan is iedereen blij, zoals ik nu ook heel blij ben. Ik zal nu hard blijven werken om ervoor te zorgen dat de mensen de oude Luciano weer gaan zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen