Wolfsburg en Hleb in winterstop uit elkaar

13 december 2011, 10:17   Bijgewerkt: 13 december 2011, 10:24

Aliaksandr Hleb vertrekt in de winter alweer bij VfL Wolfsburg. De club heeft besloten het huurcontract van de middenvelder, dat 31 december afloopt, niet te verlengen. Belangrijkste reden daarvoor is het aanhoudende blessureleed van de Wit-Rus.

Wolfsburg nam Hleb afgelopen zomer op huurbasis over van FC Barcelona. De Duitse club bedong de optie om hem in de winter definitief over te nemen, maar door de aanhoudende fysieke problemen van Hleb durft Wolfsburg-manager Felix Magath dat niet aan. Sinds zijn komst speelde Hleb slechts vier duels voor die Wölfe.

"Dit is heel, heel jammer", zegt Magath over de beslissing om Hleb te laten gaan. "Ik had Alex graag vastgelegd, maar zijn blessureproblemen laten dat niet toe. Zonde, want een honderd procent fitte Hleb was voor ons absoluut van waarde geweest."

De 30-jarige Hleb maakte in het verleden furore bij VfB Stuttgart en Arsenal. Hij vertrok in 2008 naar FC Barcelona, maar zijn verblijf in Catalonië was tot dusver weinig succesvol. Eerder verhuurde Barça hem al aan Stuttgart en Birmingham City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen