El Ahmadi: "Guidetti maakt alles af"

19 december 2011, 12:30

Feyenoord vaart dit seizoen wel bij de scoringsdrift van John Guidetti. Met zijn drie treffers tegen FC Twente vijzelde de huurling van Manchester City zijn productie op tot elf doelpunten. Hij had daar bovendien slechts twaalf wedstrijden voor nodig.

"Het is lekker voetballen met een spits in je ploeg die alles afmaakt", zegt teamgenoot Karim el Ahmadi tegen FCUpdate.nl over het Zweedse goudhaantje van zijn ploeg. "Met links of rechts, het maakt Guidetti niet uit. Hij scoort uit alle hoeken en standen."

Met drie doelpunten hielp Guidetti zijn team zondag aan de winst tegen FC Twente. Hij was de afmaker en bekroonde daarmee het goede werk van zijn teamgenoten. "We hebben de wedstrijd vooral gewonnen op agressiviteit", vindt El Ahmadi. "Vooral in de eerste helft wonnen we bijna ieder duel. Bij ons klopte alles, net zoals in de eerste helft tegen PSV een paar weken geleden. Het klopt dat FC Twente misschien niet zijn beste wedstrijd speelde, maar dat kwam vooral door ons. Wij lieten ze niet in hun spel komen en hebben, over negentig minuten gezien, volledig verdiend gewonnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen