Real Madrid simpel langs derdedivisionist in beker

20 december 2011, 22:11   Bijgewerkt: 21 december 2011, 00:05

Real Madrid heeft probleemloos de achtste finales van de Copa del Rey bereikt. Nadat het heenduel met SD Ponferradina al met 0-2 was gewonnen door de ploeg van trainer José Mourinho, werd dinsdagavond in het eigen Bernabeu de vloer aangeveegd met de derdedivisionist: 5-1.

Real hoefde zich niet bovenmatig in te spannen om de bezoekers voor rust al op een 2-0-achterstand te zetten. Nadat José Callejón halverwege de eerste helft voor de openingstreffer had gezorgd, verdubbelde oud-Feyenoorder Nuri Sahin de voorsprong vlak voor rust.

Vlak na rust zette Raphaël Varane na een vrije trap van Esteban Granero de Koninklijke op 3-0. Acoran bracht even later een eretreffer voor het kleinduimpje op de borden, waarna Joselu Sanmartin en Callejón, met zijn tweede treffer van de avond, voor de eindstand zorgden.

Real Mallorca bekerde verder ten koste van Sporting de Gijón. Een 2-0 zege volstond voor een plekje in de volgende ronde. Espanyol was dankzij een 4-2 overwinning in de return in twee duels de baas over tweededivisionist Celta de Vigo. Ook FC Sevilla bereikte de achtste finales van de Copa del Rey. Na een 1-0 zege in het heenduel tegen derdedivisionist CD San Roque, bleek een 2-1 winst in de return ruim voldoende voor kwalificatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen