Van der Sloot na 11-1: "Dit is een nachtmerrie"

22 december 2011, 09:11

FC Oss werd woensdag op een ongekende nederlaag getrakteerd. In de achtste finale van de KNVB Beker was SC Heerenveen in Friesland met maar liefst 11-1 te sterk voor de Jupiler League-club. Pijnlijk, vindt middenvelder Marcel van der Sloot.

FC Oss speelde in Friesland ruim een uur met tien man. Met tien tegen elf kon de ploeg alleen maar toekijken hoe SC Heerenveen er een show van maakte. "Elke aanval ging erin en nog mooi ook. We hebben een les gehad. We begonnen redelijk, maar na de rode kaart was het gebeurd", zegt Van der Sloot bij Omroep Brabant.

"Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt", besluit de routinier van FC Oss. "Dit is een nachtmerrie. De eerste twintig minuten hebben we nog best aardig gespeeld, maar na de rode kaart donderde alles in elkaar. Het is dat ze het met stiftjes en hakjes gaan proberen, anders was het echt 16-1 geworden. Maar dit is echt al erg zat."

Trainer Dirk Heesen was kort en bondig in zijn analyse. "Zij speelden zo goed, daar is niet tegen aan te voetballen. Dat was het en meer niet", aldus de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen