Ramos nadert kaartenrecord: "Alles gaat fout"

28 december 2011, 10:59   Bijgewerkt: 28 december 2011, 11:06

Guy Ramos is hard op weg om een record te verbreken. De verdediger van RKC kreeg dit seizoen al negen gele kaarten en heeft nog maar twee prenten nodig om recordhouders Raymond Atteveld, Barry van Galen, Aleksander Rankovic, Jorge Acuna en Mihai Nesu, die ooit elf keer geel in één seizoen kregen, te evenaren.

Ramos baalt als een stekker van zijn vracht aan kaarten. "Alles gaat fout", verzucht de stopper van RKC Waalwijk in AD Sportwereld. "Niet altijd waren de kaarten terecht, maar het staat er dus wel. Negen gele kaarten. Dan ga je toch nadenken of je anders moet verdedigen. Of anders staan. Maar dan lopen ze je aan alle kanten voorbij."

Zelf heeft de 26-jarige Ramos het idee dat hij 'gezocht' wordt door scheidsrechters in de Eredivisie. "Na een overtreding krijg ik soms sneller een kaart dan wanneer een ander iets soortgelijks doet. Hoe ik het duel inga, komt heel wild over. Maar ik heb niemand écht geblesseerd. Het zijn kleine overtredingen." Overigens kreeg Ramos dit seizoen niet alleen negen gele kaarten, maar veroorzaakte hij ook een penalty en maakte hij een eigen goal. "Het is de wet van Murphy. Alles gaat fout."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen