Boere: "Zag niet veel perspectief bij Ajax"

29 december 2011, 11:42   Bijgewerkt: 29 december 2011, 11:50

Het magere uitzicht op een kans in het eerste elftal was voor Tom Boere de reden om Ajax te verruilen voor AA Gent. Dat zegt de 19-jarige spits op de website van de Sports Entertainment Group, dat zijn belangen behartigt. Bij Gent tekent hij voor 3,5 jaar.

"Bij Ajax zag ik niet veel perspectief. Dat was voor mij duidelijk. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant zet ik nu een goede stap. Bij Gent heb ik meer perspectief. Mogelijk gaat (Elimane) Coulibaly weg en dan word ik gewoon de eerste spits. Ik sluit me sowieso gewoon aan bij de eerste selectie", stelt de aanvaller.

Boere kent AA Gent goed, want in het verleden speelde hij al jarenlang in de jeugd van de Belgische club. Hij beschrijft Gent als een club met 'ambitie en perspectief'. "Het gaf een speciaal gevoel dat ze me terug wilden halen. Dat gevoel was meteen goed. De trainer (Trond Sollied) denkt echt aan het teambelang. Hij is een echte teamtrainer en kan zijn visie overbrengen. Daarnaast wordt het Belgische voetbal steeds beter. Dat zie je aan de nationale ploeg, met veel grote namen. Voor mijn gevoel ga ik niet naar het buitenland. Ik ga naar mijn oude, vertrouwde club. Ik ken de club al, heb daar een mooie tijd gehad. Het is een mooi moment om terug te gaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen