Bailly keert niet meer terug bij Xamax Neuchâtel

Ger
30 december 2011, 09:24   Bijgewerkt: 30 december 2011, 09:59

Logan Bailly heeft zijn contract bij het Zwitserse Xamax Neuchâtel eenzijdig opgezegd. De Belgische keeper is het zat dat hij moet wachten op zijn salaris en heeft inmiddels een procedure opgestart bij de wereldvoetbalbond.

De 26-jarige Bailly kwam afgelopen zomer naar Neuchâtel, maar hij stond er geen seconde onder de lat. "Dat had niets te maken met zijn sportieve kwaliteiten", legt zijn makelaar Mogi Bayat uit in Het Laatste Nieuws. "Het probleem is dat Logan, die het zwaarste contract had, sinds dag één niet betaald werd. Hij lag dus meteen in conflict met de club, daarom werd hij niet opgesteld."

Xamax Neuchâtel huurde Bailly van Borussia Mönchengladbach. De kans dat de Duitse club de doelman opnieuw in huis haalt, is klein. "Mönchengladbach heeft zijn akkoord al gegeven dat het wil meewerken aan een transfer", zegt Bayat. "Logan heeft elke mogelijke fout gemaakt die een voetballer kan maken. Nu wil hij met een schone lei beginnen, alsof hij weer aan het begin van zijn carrière staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen