Bellamy wijst Liverpool de weg op Anfield Road

30 december 2011, 22:41   Bijgewerkt: 30 december 2011, 23:18

Liverpool heeft met behulp van Craig Bellamy aansluiting weten te behouden met de Engelse subtop. De Welshman trof vrijdagavond twee keer doel tegen Newcastle United en had daarmee een belangrijk aandeel in de 3-1 zege van The Reds. Liverpool staat na de zege op een gedeelde vierde plaats in de Premier League.

Geheel tegen de verhouding was het echter Newcastle, dat na 25 minuten spelen op voorsprong kwam. Liverpool-verdediger Daniel Agger zag een voorzet van Jonás Gutiérrez tot zijn grote verbazing via zijn eigen schouder achter doelman Pepe Reina ploffen. Hierna wisten The Reds, waar Luis Suarez ontbrak en Dirk Kuyt een kwartier voor tijd mocht invallen, zich al snel op te richten onder aanvoering van Bellamy.

De Welshman pegelde de bal vijf minuten na de openingstreffer snoeihard langs Krul en zette zijn team halverwege de tweede helft hoogstpersoonlijk ook op voorsprong na een misverstand tussen Danny Simpson en Krul bij een vrije trap, waarbij het duo van Newcastle elkaar op knullige wijze in de weg liep. Invaller Steven Gerard bepaalde in de slotfase de eindstand op 3-1 door de bal op aangeven van Jordan Henderson onder Krul door te tikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen