Willem II
1 – 1
Fortuna Sittard

Hairemans aan de slag bij Lierse SK

31 december 2011 – Geoffrey Hairemans heeft weinig tijd nodig gehad om een nieuwe club te vinden. De 20-jarige middenvelder, wiens contract bij De Graafschap onlangs ontbonden werd, gaat aan de slag bij Lierse SK. Hij heeft de club tijdens een proefperiode overtuigd.

Hairemans heeft pas twee keer meegetraind bij Lierse SK, maar de Belgische club weet zeker dat hij een versterking is. De contracten worden op korte termijn getekend, zegt directeur Jesse de Preten. "Hij moet enkel nog de medische tests afleggen."

Hairemans zelf is blij met zijn nieuwe club, zegt hij in het Gazet van Antwerpen. "Ik ben erg blij met deze kans en ik wil ze met twee handen grijpen. De trainer was positief over mij en nu kan ik mij verder bewijzen." De middenvelder stapte in 2010 over van FC Antwerp naar De Graafschap, maar wist daar weinig indruk te maken. Toch vond hij het een nuttige periode. "Ik ben er niet doorgebroken, maar ik heb wel veel geleerd. Je kunt mijn periode in Nederland dus langs twee kanten bekijken."

Eredivisie

gerelateerd